Kamers

Het boerderijcomplex op Groeske 1, aangemerkt als gemeentemonument, bestaat uit een woonhuis met aangebouwde dwarsdeelschuur uit begin vorige eeuw. Het woonhuis en de aangrenzende stal zijn met de voorgevels gericht op het Groeske en zijn opgebouwd uit één bouwlaag met zadeldak (met rode mulden pannen).

De binnenkant van de helft van de stal is verbouwd tot suite, waarin twee tot vier personen kunnen overnachten. Alle authentieke bouwelementen zijn bewaard gebleven en smaakvol samengevoegd met moderne, warme materialen.

Beneden vindt u een sfeervolle woonruimte met openhaard en een geriefelijke zithoek. Deze ruimte staat in verbinding met de zeer ruime en moderne keuken met eetkamer, die enerzijds uitkijkt op de weilanden en schapen en anderzijds op de eigen, besloten tuin van circa 80m2.  Deze tuin, met ruim terras, is via de eetkamer te bereiken.

Grenzend aan de woonruimte is ook een tuinkamer met luxe tweepersoons bedbank die als tweede slaapkamer of, in geval van twee personen,  als televisie/ontspanningsruimte te gebruiken is.

De bovenruimte, vroeger de hooizolder, wordt gevormd door een vide en bestaat uit een luxe, ruime slaapkamer met kingsize bed (springbox), die zicht heeft op de authentieke balken en op de lucht. Op deze verdieping bevindt zich ook een kledingkast en modern toilet. Een toilet, met daarnaast een moderne badkamer met zeer ruime inloopdouche bevinden zich op de beneden- verdieping.

Comments are closed.