Contact/Route

Paul & Annemieke van Campen
Groeske 1, Castelré
T:  013-5039144; 06-22239605
E: info@decastelsuite.nl

Routebeschrijving

U volgt de A16 richting Antwerpen.  Als u windmolens aan de linkerkant van de weg ziet staan, gaat u de grens NL-België over, waarna de weg overgaat in de E19.

Neem dan de eerstvolgende afslag N146 (1) naar rechts, richting Meer/Zundert. Bij het einde van deze afslag gaat u naar rechts, richting Meer (waarbij u de snelweg weer overgaat).

Volg deze N146 voor circa 5 km. U rijdt eerst door Meer heen en na circa 4,7 km (nadat u de snelweg af bent gekomen) ziet u aan uw linkerhand een kringloopwinkel, daarna het bordje Minderhout. Dan ziet u, weer aan uw linkerhand, het bedrijf Maes (met in de bocht links het bordje met “Breda/Meerle”). Neem deze bocht naar rechts richting Hoogstraten. Dan ziet u weer een bordje Minderhout en de bocht buigt naar links.

Dan ziet u aan uw rechterhand de kerk van Minderhout en daar tegenover, aan uw linkerhand, café ‘de Rising’.

Ga die straat aan uw linkerhand, de koestraat,  in.  Aan t einde van de koestraat, bij de T-splitsing, gaat u naar rechts en dan de 1e naar links. U rijdt dan Minderhout uit enpasseert de rijksgrens (bij het bordje ‘zone 60’). Volg de weg tot de 2e kruising (7,8 km) waarbij Haldijk en Groeske aangegeven worden. Ga daar naar links en rij nog steeds rechtdoor als u Haldijk/Stope Steede aan uw rechterhand ziet.  In de bocht naar links passeert u aan uw rechterhand de ‘Castelhoeve’. Ga daarna de eerste links, waarbij u meteen aan het pleintje kunt parkeren (8,9 km).

De Castel Suite bevindt zich aan uw linkerhand, direct na het capelletje.
Grotere kaart weergeven

Comments are closed.